Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

CNDB workshop @BV :: “Moving scores” w/ Cristina Lilienfeld

noiembrie 2, 2019 @ 1:30 am 2:00 am

Centrul Naţional al Dansului Bucureşti ajunge la Brașov și te invită la un workshop de dans contemporan, coordonat de Cristina Lilienfeld.

Participarea este gratuită în limita locurilor disponibile.
Locatie: Sala de Balet de la Casa Armatei, Str. Lungă Nr. 1A, Brașov

Înscrierile se fac prin email la: ana.guguian@gmail.com

Moving Scores

“Acest curs își propune să exploreze dialogul între corpuri, idei, spațiu și sunet. Prin diferite tehnici de improvizație prin mișcare vom pune accentual pe conștientizarea mediului înconjurător și a propriilor simțuri, creând împreună diferite partituri de lucru. Vom descoperi ce înseamnă o partitură de mișcare și ce rol are aceasta în procesul de compoziție coregrafică, adaptându-ne în permanență la nevoile corpului nostru, la ideile pe care le vom stimula cu ajutorul grupului și la spatiul care ne va hrăni imaginația.

Sesiunea de lucru va conține o parte de încălzire prin diferite tehnici de mișcare cu influențe din Body Mind Centering, Axis Syllabus, Contact Improvisation, Feldenkrais, fiind urmate apoi de o sesiune de improvizație și creație de „score-uri” (partituri).

Astfel, într-o atmosferă de explorare intensivă, vom “intra” în corpurile noastre descoperind cum le putem folosi pentru a contura idei coerente și pentru a comunica. Sesiunea de dans și improvizație va fi insotita de discuții utile intelegerii procesului de creație.

Nu în ultimul rând, ne vom axa pe coeziunea grupului și pe comunicare, cu scopul de a construi împreună o experiență intensă din punct de vedere emoțional.”

– Cristina Lilienfeld


Proiect al Centrului Național al Dansului București, co-finanțat de AFCN și susținut de I Dance You.

CNDB

0746 099 942

Vezi site-ul web Organizator

Casa Armatei – Brașov

Strada Lungă 1A
Brașov, Brașov 500035 România
+ Hartă Google

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top