Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

Eighty five percent of what you remember :: Cristina Lilienfeld

octombrie 26, 2019 @ 6:00 pm 7:00 pm

Centrul Național al Dansului București te invită la vizionarea proiectului “Eighty five percent of what you remember” de Cristina Lilienfeld, dezvoltat în mai-iunie 2019, în cadrul rezidențelor est europene de dans contemporan REEDANS, la Fabrica de Pensule – Cluj, sub îndrumarea coregrafului ucrainean Viktor Ruban.

Intrarea este liberă.
Numărul de locuri limitat: 20
Pentru înscrieri așteptăm mesajele voastre pe pagina de facebook a CNDB sau pe adresa office@cndb.ro.

🌿INFO

„Spectacolul explorează seducția publicului din punct de vedere emoțional într-un mod cât mai asumat, hipnoza și stranietatea, durerea și limita dintre ceea ce putem vedea și ceea ce ne-am dori să vedem.

Am plecat de la întrebări precum: Cum putem măsura percepția publicului atunci când experimentează un spectacol de dans? Putem dizolva granița dintre subiectiv și obiectiv atunci când analizăm cum este perceput un performance de către public? Există o rețetă de a induce stări care să nu fie folosită de mass-media? Cu aceste întrebări în minte un “spectacol într-un spectacol” s-a născut în cadrul rezidenței REEDANS care a avut loc la Fabrica de Pensule, Cluj, mai-iunie 2019.

În esență, spectacolul chestionează ce înseamnă a trăi/ supraviețui în lumea contemporană și cum ne transformă mediul actual comportamentul, corpul, emoționalul.

Învelișul acestui spectacol adresează felul în care un public privește, empatizează, se separă, sau nu, de ceea ce vede în actul performativ. Și totul începe cu o scrisoare adresată publicului.”
(Cristina Lilienfeld)

Centrul Național al Dansului București

Vezi site-ul web Organizator

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top