Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

Intimacies // spectacol de dans contemporan

iunie 14, 2022 @ 9:30 pm 10:30 pm

Eveniment organizat de PETEC

UNArte Fashion Design

Bilete

www.mystage.ro/spectacole/minicloud-teatru-educational—pe-bune-3338

Public  · Oricine, cu sau fără cont de Facebook

Intimacies.
Coregrafie: Stephen Batts
Dansatori: Alexandra Soshnicova, Serghei Golovnea
Muzica: Daniel Weaver
Costume: Tatiana Popescu
Co Productie: Echo Echo Dance Theatre Company (N.Ireland) și grupul: “Voices” (ADDM, Moldova)
Durata: 50 min
————————————————————————————
Spectacolul va fi precedat in week-end-ul 11-12 iunie de un masterclass dedicat profesioniștilor dar și amatorilor care practică dans contemporan – Gravity free point https://www.facebook.com/events/1040565250158199
————————————————————————————-
Stephen Batts spune despre spectacol:
“Uneori îmi numesc lucrările “poetic movement” (mișcare poetică) mai degrabă decât spectacole de dans pentru că, deși la origine sunt dansator de dans contemporan, interesele mele s-au dezvoltat înspre coregrafierea momentelor din viața de zi cu zi și a posibilităților poetice aflate în tipare de mișcare care nu pot fi integrate într-un stil specific de dans.
Am dezvoltat o tehnică de lucru bazată pe o cercetare detaliată a elementelor de mișcare pe care de obicei le luăm “de bune”. M-am focusat în creația coregrafică pe lucrul cu tonusul, cu aranjări spațiale pe verticală sau orizontală, cu proximitatea dintre performeri.
Performance-ul este alcătuit din secțiuni de mișcare coregrafiate strict, legate între ele prin momente de improvizație structurată, acestea din urmă aducând prospețime și o atmosferă ludică. Părțile improvizate se bazează pe o uimitoare comunicare și cunoaștere reciprocă a celor doi interpreți, Sasha și Serioja, aceștia lucrând împreună de foarte mulți ani.”
Trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=BY_M6FQKArI
BIO
Alexandra și Sergey s-au cunoscut în 1997 în cadrul grupului de dans modern “Voices” (Voci) al cărei director artistic este Angela Doniy. Au devenit un duo în anul 2000. De atunci au continuat să danseze, să creeze, să improvizeze și să predea împreună. De asemenea, cei doi participă ca dansatori și coregrafi în proiecte și performance-uri internaționale
Împreună organizează proiecte internaționale și festivaluri în Moldova, predau in diferite țări și organizează jam session-uri de CI săptămânale, masterclass-uri și seri de dans contemporan și coregrafie în Moldova.
Ca artiști au lucrat cu M.A.P. Lisa Gimenes Company (Franta), “Ellen Kent & Opera International” (UK), Echo Echo Dance Theatre Company (Irlanda de Nord), Lava-Dansproduktion (Suedia). Ca și coregrafi au lucrat cu multe grupuri din Moldova și din afara țării: “Potoki” dance Theatre, Ukraine; “Other dances” scoala de dans contemporan din Dnipropetrovsk; “Dance BG Company” în Bulgaria; “Quadro” în Byelorussia.
Sunt de asemenea directorii școlii de dans contemporan și folclor “Fantezia” din Chișinău, coregrafi și dansatori în grupul “Voices”.

> INFO bilete:
https://www.mystage.ro/spectacole/intimacies-3304
https://www.bilete.ro/…/undercloud-xv-intimacies-14…/

Spectacol invitat in cadrul UNDERCLOUD- Festival de Teatru Independent de Orice

Program complet Undercloud: https://www.undercloud.ro/program-2022/

PETEC

0721261370

Vezi site-ul web Organizator

UNARTE Fashion Design

Calea Griviței 28
București, București 010732 România
+ Hartă Google

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top