Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

Sensing through touch / Contact Improvisation Class & Jam

octombrie 19, 2019 @ 11:00 am 2:00 pm

Întrebați care este simțul lor cel mai de preț, majoritoatea oamenilor vor răspunde văzul sau auzul. Puțini luăm în calcul că fără simțul tactil am deveni niște blocuri de piatră.

Conform Stanford Encyclopedia of Philosophy, simţul tactil este primul simţ care apare la oameni. El ne permite să recunoaștem anumite caracteristici ale obiectelor fizice cu care intrăm în contact, cum ar fi duritatea, forma sau temperatura. Transmiterea informației simțului tactil de la suprafața exterioară a corpului la creier este posibilă prin mecanismele complexe, care provin din celule foarte specializate în acest scop, receptorii tactili.

Atingerea este totodată unul dintre fundamentele de bază ale dansului numit Contact Improvisation, alături de transferul de greutate, puterea elanului (momentum) sau rularea punctului de contact.

Printr-o serie de exerciții ne vom îndrepta atenția spre simțul tactil, conectându-ne astfel cu unul sau mai mulți parteneri de dans.

>> 11:00 – 12:30 – Clasă de Contact Improvisation cu Talida Păcurar
>> 12:30 – 13:45 – Jam session

Clasă & Jam – 35 lei
Doar jam – donație liberă
*participarea la eveniment nu necesită înscriere prealabilă

Invităm pe fiecare să doneze în funcție de bugetul personal și de dorința de a încuraja accesibilitatea activităților artistice de calitate.

♥ Mulțumim ♥

<< Evenimentul va avea loc la Sala Atelier Pas Boutique, str. Ion Brezoianu nr. 23-25 (în Palatul Universul), etaj 4 >>

Contact: 0729 137 222

Sala Atelier Pas Boutique

Strada Ion Brezoianu 23-25,
București, 012424 România
+ Hartă Google
0729 137 222
Vezi site-ul web Loc de desfășurare

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top