A TRUTH, A LIE AND A LIST OF POSSIBILITIES

A truth, a lie and a list of possibilities” este primul spectacol al trilogiei Beauty – Disgust – Utopia, în care coregrafa Andreea Novac își întoarce atenția asupra frumuseții, înțeleasă ca experiență de comunicare sau act de descoperire, dezgolit de promisiuni estetice.

„Nu tratez frumusețea ca pe un obiect sau ca pe o calitate estetică, ci mai degrabă o înțeleg ca pe o interacțiune particulară între spectator și performer, ce implică un transfer de putere; o experiență transformatoare, mereu instabilă, subjugantă și eliberatoare în același timp, motiv pentru care, adesea, ne dă batai de cap.”  – Andreea Novac

„În momentul în care vedem ceva frumos suntem supuși unei descentrări radicale. Frumusețea ne ridică uşor deasupra pământului, lăsând-l să se rotească sub noi câțiva centimetri, în așa fel încât, atunci când revenim, descoperim că avem o cu totul altă relație cu lumea față de momentul anterior .”. – Elaine Scarry

Spectacolul „A truth, a lie and a list of possibilities” este produs de asociația Developing Art şi co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național si a avut premiera in septembrie 2018.

Echipa spectacolului este formata din:

Concept: Andreea Novac

Coregrafie şi interpretare: Andreea Belu, Cristina Lilienfeld (Director Artistic Asociatia PETEC), Andreea Novac

Sound Design: Shamamanu’

Light Design: Alexandros Raptis

Costume: Sabina Suru

Spectacolul a fost prezentat la Centrul Național al Dansului București, Fabrica de Pensule Cluj – Napoca, Teatrul Fix Iași.