MOVING FIELDS

Moving Fields este un spectacol de dans contemporan care chestionează conceptul de energie, punând corpul în dialog cu resursele sale ascunse.
În căutarea originii mișcării patru dansatori intră într-o comunicare profundă cu ei înșiși, cu spațiul fizic și sonor, cu tehnologia, cu publicul. Tehnologia joacă un rol important în spațiul scenic, corpul fiind provocat să se adapteze și să comunice în mod real cu elementele instalației interactive.

Moving Fields este un traseu de încărcare, descărcare, conservare, dăruire și sondare pe care artiștii îl parcurg alături de public. Pe parcursul acestui drum fiecare dintre noi își conturează un răspuns la întrebarea “ce ne mișcă ?”

“Tensiunile se eliberează la întâlnirea dintre doi corpusculi activați care fac să pară lumea un caleidoscop defect. Iar în acest proces frunzele prind viață iar lumina se transformă în sunet pentru că într-un spectacol experiment totul este posibil.” Lorin Corrylus – blogger

Concept și coregrafie: Cristina Lilienfeld
Consultant dramaturgie: Mihaela Dancs
Dansatori: Alexandra Bălășoiu, Denis Bolborea, Catrinel Catană, Răzvan Rotaru, Cristina
Lilienfeld
Compoziție muzicală: Diana Rotaru
Interpretează: ansamblul Sonomania
Instalație interactivă: Cristian Iordache
Costume: Georgiana Gherghișan
Light design: Alexandros Raptis
Grafică: Oana Băluță

Durata: 50’

Producție PETEC 2017
Reprezentații la: Centrul Național al Dansului București, Centrul Replika, București; Fabrica de Pensule, Cluj; Centrul Cultural Reduta, Brașov; Centrul Coregrafic Linotip, București