Project Description

PE BUNE

Dansul, muzica live şi o poveste deschid conversaţia dintre performeri şi public despre ce înseamnă adevărat, ce înseamnă fals şi, până la urmă, ce înseamnă ”ce înseamnă?”.

Nu există dialoguri scrise, nici coregrafie stabilită, nici partituri. Pornim de la câteva elemente aduse de acasă și improvizăm cu ele și cu spectatorii. Iar improvizaţia se încheie cu o foarte serioasă joacă – echipa rămâne alături de spectatori pentru un joc de-a adevărul.

Suntem dansatori, actori, muzicieni, dar, mai ales oameni care vor să cânte, să danseze și să spună. Ne unduim, uneori graţios, printre basme cu morală şi luăm butucănos pe sus proverbe repetate de toată lumea. Și depindem de public pentru a rostogoli povestea.

Pe bune este un spectacol de improvizație care, pentru a rămâne adevărat, se schimbă mereu în funcție de spațiu (un teatru, un parc, o școală) și de cei care asistă.

Echipa completă: Cătălin Diaconu, Cristina Lilienfeld, Filip Stoica, Georgiana Gherghişan, Oana Băluţă, Theodora Trișcă, Răzvan Rotaru, Selma Dragoş, Smaranda Găbudeanu și Virginia Negru
Spectacolul poate fi realizat cu minimum 4 artiști.

Durata flexibilă 30’ – 40’

Spectacol destinat copiilor între 6-12 ani

Producție PETEC 2016

Reprezentații: Centrul Național al Dansului, Teatrul Excelsior, Teatrul Elisabeta, Centrul Cultural N. Bălcescu București, Școala Gimnazială Ferdinand, Fabrica de Pensule Cluj, FITPTI – Iași.