SURFING THE SPACE

Din fascinația pentru mișcarea energică, pentru exercițiile care trezesc corpul la viată și îl fac să se miște fără inhibiții am creat un modul de cinci şedințe a câte două ore în care explorăm impulsul care naște și hrănește mișcarea. Prin amestecul de exerciții care cresc nivelul de energie în corp și de metode de conștientizare corporală ajungem să ne bucurăm de mișcare într-un mod foarte complex; pe de o parte simțim bucuria avântului pe care îl regăsim în mișcare, iar pe de altă parte devenim cât mai conștienți de tot ceea ce apare la nivel de senzație în corp, de tot ceea ce se construiește în jurul nostru și cu intenția noastră.

Vom lucra atât cu exerciții de improvizație, cât și cu coregrafie. Vom explora cu exerciții în care ne concentrăm pe noi înșine, pe senzații personale, dar și cu exerciții de grup în care interacționăm în moduri diverse cu partenerii noștri și descoperim cum putem stimula acel impuls al energiei prin prezența celuilalt. Vom folosi exerciții inspirate din mai multe tehnici de dans contemporan precum: Flying low Technique, Axis Syllabus, Contact Improvisation etc.

Acest modul se adresează celor care vor să afle cum să îşi trezească energia şi să o folosească pentru a „construi” spațiul în care se află, celor care vor să sară, să alerge, să „zboare”, celor care vor să simtă entuziasmul pe care îl pot găsi în propriul corp.”