VOLUM – Corp în spațiu

Relația spațiu – corp a fost mult şi des abordată în arhitectura şi dans. Noi mergem un pas mai departe şi alăturam primelor două explorarea video și psihologia. Așa că îi așteptăm la atelierul VOLUM. Corp în spațiu pe cei care vor să experimenteze relația spațiu – corp într-o formă interdisciplinară. Într-un laborator (super) intensiv de patru zile.

    Vă propunem 4 module – susținute de Valentina de Piante Niculae şi Andreea Novac (dans contemporan), Mina Sava (arhitectura), Simona Deaconescu şi Alina Uşurelu (explorare video), Crista Darie (psihologie) – în care vom încerca să descoperim, și relaxat și performativ, și teoretic și practic, dar mai ales creativ, modalități de a reactiva, reinterpreta şi repoziționa interiorul (somatic, afectiv, mental) cu exteriorul (construit, architectural, utilitar), folosind limbajului vizual ca mijloc şi mediu integrativ.

    Participarea la atelierul este deschisă unui număr de maxim 20 de participanți care își asumă prezența pe întreaga perioada a atelierului.